Σιροπιαστά Μίλτος

η Εταιρεία μας

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ιστορική Αναδρομή

Φτιαγμένα με τέχνη & μεράκι

Ιδρύθηκε το 1976 από τον Μιλτιάδη Σινάκο στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης με στόχο την παραγωγή σιροπιαστών με μοναδικές και αυθεντικές γέυσεις. Το 1996 μεταφέρθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης σε μεγαλύτερο χώρο αυξάνωντας την παραγωγή κατά μεγάλο ποσοστό. Από το 2015 βρίσκεται στο Δρυμό Θεσσαλονίκης σε καινούργιες εγκαταστάσεις με ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες παραγωγής, και νέα προιόντα.

 

 

Στόχος

Αυθεντική γεύση από αυθεντική αγάπη

Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από την γευστική εμπειρία που προσφέρουνε τα σιροπιαστά μας. Στόχος μας είναι να διατηρούμε τις αυθεντικές μας γεύσεις σε κάθε προϊόν μας και να και να δοκιμάζουμε νέες αλχημίες για να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα και ακόμα μεγαλύτερες απολαύσεις.

 

 

Ποιότητα

Με πιστοποίηση ISO 22000

Κάνουμε συνεχή προσπάθεια να διατηρήσουμε μια υψηλή και σταθερή ποιότητα σε όλα τα προϊόντα που παράγουμε ανανεώνοντας διαρκώς τον εξοπλισμό μας. Εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης κατά ISO 22000 και διενεργούμε μικροβιολογικούς ελέγχους ανα τακτά χρονικά διαστήματα στα προϊόντα μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα σε όλη την παραγωγική διαδικασία ώστε να απολαμβάνετε τις αυθεντικές γεύσεις μας αναλλοίωτες.

 

 

Εγκαταστάσεις

Σύγχρονες εγκαταστάσεις με αυστηρά πρότυπα

Η Έδρα μας είναι στο 16ο χιλ. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς στην περιοχή του Δρύμου, πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη, σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για να φιλοξενεί την παραγωγή και τυποποίηση των τροφίμων. Διαθέτουμε ξεχωριστή γραμμή παραγωγής για κάθε προϊόν για να μην αλλοιώνεται η γεύση αλλά και για λόγους υγιεινής.

Delimiter